مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام وقتتون بخیر

اگر شخصی حکم جلب یه نفر رو داشته باشه به خاطر بدهی:
1- آیا شاکی هم حتما باید موقع جلب حضور داشته باشه در محل یا خیر؟
2- اگر شاکی یک زن باشه و نیاز به حضور باشه آیا میتونه کس دیگری به جای شاکی با مامورین در محل بره حالا مثلا با وکالتی چیزی؟؟
3- اصلا راهی هست که بتونیم همون بار اول طرف رو جلب کنیم یعنی نیاز به چند بار و رفت و آمد به محل کار طرف مباشه؟؟

ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر
2_بله
3_ اگر بدانید در محل کار حضور دارد همان بار اول دستگیر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به جای شما شخص دیگری نیز می تواند جهت جلب اقدام کند.