مشاوره حقوقی رایگان - وارد شدن بدون اجازه همسایه و قطع شاخه درخت

سلام
چند روز قبل همسایه که در حال ساخت و ساز است بدون اجازه وارد ملک من شده و
شاخه های 2عدد از درختای گردو را که مزاحم او نبوده وروبه ملک ما هست را بریده
لطفاً راهنمایی کنید شکایت من به جایی میرسه یا نه
در ضمن از کجا باید شروع کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از لحاظ کیفری و حقوقی می‌توان دعوای خود را طرح کرد اما از لحاظ حقوق بهتر است اقامه گردد در صورت مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید