مشاوره حقوقی رایگان - ورود به ملک

سلام، همسایه ما در حال ساخت و ساز است و در نبود ما وارد حیاط ما شده بدون اجازه و از آب حیاط استفاده کرده و مدعی است مستاجر اجازه داده،مستاجر پیغام داده خیر من هم نبودم وارد حیاط شده بدون اجازه ،مدعی است پولشو میدم و در نیم پیش بود من کارگرهام رفتن داخل برای آب ،با توجه به اینکه 1 نا و نیم بدون اجازه ما از حیاط و انباری برای گذاشتن وسایل شان استفاده می‌کردند و میگه به شما ربطی نداره خانه دست مستاجر بوده به شما چه من رفتم داخل)یعنی به مالک).الان هم منکر شده میگه یک بشکه آب استفاده کردم ولی کارگرهاش میگفتند یکماه و نیم استفاده کردیم و به کارگرهایش دسترسی نداریم رفته اند،آیا با جمله اینکه شکایت هم کنید حرفی ازتان پیش نمیره ایشان می‌تواند واقعا با پست و سمت که میگن سرهنگ بازنشسته است له نفع شان دادگاهی تمام بشه یا باعث کتمان واقعیت شوند؟با توجه به اینکه شورا و دهیار خطا را دیدند هر دقیقه میگن ایشان آدم خوبیه اشکال نداره رفته تو ملک تان برای ساخت و ساز آب برداشته بدون اجازه، همسایه اید. حقیقت کتمان می‌شود؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام بله میتوانید شکایت کنید.
لذا می بایست ثابت کنید که ایشان بدون اجازه از آب منزل شما استفاده کرده.
قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا با اجازه مستاجر اقدام کرده است و با توجه به اینکه ملک در اختیار مستاجر بوده به نظر شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما منافع خانه را یه مستاجر اجاره داده بودید ایشان باید شکایت کند