مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

سلام و عرض خسته نباشید
من با خانومم تو زندگیمون یه سری اتفاقاتی افتاد که تو سوالات قبلیم پرسیدم و هست حالا بعد از گذشت چند ماه با اینکه خانومم رو به مشاوره بردم و اوایل مشاور گفت افسردگی و استرس و اضطراب زیادی داره و بعد از چندین جلسه بلاخره وضعیت خانومم بهتر شد ولی باز هم باز وضعیت زندگی مون بیشتر شده جرو بحث و بگو مگو که در مواردی چند بار خانومم تهدید به کشتن خودش و پسرم میکنه خواستم کمکی به من بکنین که من چیکار باید بکنم قبلا هم که بدون اطلاع من خونه رو به همراه پسر دو ساله ام ترک کرده بود و من حکم تمکین گرفته بودم ولی به خاطر پسرم به پدرش رضایت دادم و نخواستم پسرم فرزند طلاق باشه و خانومم و آوردم خونه ولی باز دوباره مشکلاتی برام توسط خانوادش به وجود میاد من چیکار کنم با این خانوم خواهش میکنم کمک کنین ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما تحت مداوا نزد روانشناس بالینی و زر روانپزشک حتی قرار گیرد و برای فرزند خردسالتان امنیت لازم را فراهم کنید