مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه تغییر وضعیت

از فردی به دلیل تهدید به قتل شکایت کردم. من به عنوان شاکی و نامبرده به عنوان متشاکی عنه به شورای حل اختلاف رفتیم. متشاکی دوبار حاضر نشد و علی رغم اینکه قاضی شورا خودش با او تماس گرفت. بعداز جلسه دوم دادنامه ای برای من آمد با عنوان تغییر وضعیت. نام من به عنوان شاکی و نام آن شخص با عنوان متهم و مورد اتهام هم تهدید به قتل بیان شده بود. لطفا بفرمایید این یعنی چی ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شورا حل اختلاف صرفاً جهت صلح و سازش اقدام به بررسی پرونده نموده است و پرونده شما جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شورای حل اختلاف صرفا برای صلح سازش می باشد که در صورت عدم صلح سازش پرونده به بازپرسی جهت سپری شدن مراحل قانونی رسیدگی به جرم ارجاع میشه عنوان حقوقی شما شاکی و طرف شما متهم و عنوان جرم تهدید به قتل می باشد که صحیح است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از عدم صلن و سازش؟ پرونده به دادسرا عودت داده می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت عدم صلح و سازش پرونده به دادسرا ارجاع می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده صرفا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و پرونده به دادسرا ارسال میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده شما برای ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت عدم سازش در شورا پرونده جهت رسیدگی به مرجع صلاح ارجاع می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما برای ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به جهت عدم صلح و سازش پرونده به دادسرا ارجاع می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده صرفا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و پرونده به دادسرا ارسال میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت عدم سازش در شورا پرونده جهت رسیدگی به مرجع صلاح ارجاع می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد