مشاوره حقوقی رایگان - جرم عمومی

با سلام از شخصی ب جرم تهدید به قتل شکایت کردم.بعد رضایت دادم
تو ابلاغیه نوشته شده ک جرم جنبه عمومی دارد و پرونده ب دادسرا فرستاده شده .
این ینی چی؟ چ حکمی داره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم عمومی جرمی است که با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی گذشت شاکی از جهات تخفیف مجازات است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

نسبت به جنبه عمومی آن مورد رسیدگی قرار میگیرد.
مجازات حبس دارد ولی رضایت شاکی کوثر در میزان و تعیین مجازات است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادسرا رسیدگی میکند.چون جنبه عمومی دارد بارضایت شما پرونده بسته نمیشود.اما نگران نباشید دادسرا معمولا به علت عدم کفایت دلیل منع تعقیب صادر مینماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرم عمومی جرمی است که با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی گذشت شاکی از جهات تخفیف مجازات است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادسرا معمولا به علت عدم کفایت دلیل منع تعقیب صادر مینماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام جرم عمومی جرمی است که با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی گذشت شاکی از جهات تخفیف مجازات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جرمی است که با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی گذشت شاکی از جهات تخفیف مجازات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جرم عمومی جرمی است که با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی گذشت شاکی از جهات تخفیف مجازات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی متهم دارای مجازات از باب جنبه عمومی جرم خواهد بود و قاضی حکم مجازات صادر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمیشود و فقط تخفیف اعمال میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با گذشت شاکی تعقیب متوقف نمی شود ولی باعث کاهش و تخفیف مجازات میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی علیرغم گذشت شاکی مجازات اندکی بابت جنبه عمومی در نظر گرفته می شود