مشاوره حقوقی رایگان - افزایش کرایه سرقفلی

اینجانب سرقفلی زیر پله ای را دارا می باشم جسارتا می خواهم بدانم مالک طبق قانون هر سال چه مقدار میتواند به کرایه سال قبل بطور قانونی اضافه نماید.چند درصد؟
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تعدیل اجاره بها یا با توافق است ویا طبق نظر کارشناس مشخص میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. اگه مشمول قانون 56 هست هر 3 سال یکبار اجاره باید تعدیل بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تعدیل یا با توافق است یا مطابق نظر کارشناس

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اجاره نامه شما مشمول قانون سال 56 باشد هر سه سال یک بار طبق نظر کارشناس تعدیل می شود .
در غیر اینصورت توافقی است و قانون خاصی وجود ندارد.
مصوبه کرونا هم که درصد تعیین کرده فقط مربوط به املاک مسکونی است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مشمول قانون 56 باشد هر سه سال تعدیل می‌گردد
در غیر اینصورت توافقی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تعدیل اجاره بهایاباتوافق هست یاطبق نظر کارشناس مشخص میگردد،‌ولی اگرطبق قانون سال 56باشدهرسه سال تعدیل میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام توافقی است
ولی حدود 20 تا 25 درصد اضافه میشود