مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی تخلیه منزل و پیگیری موجر از طریق موسسه داوری

با سلام و احترام
منزلی را فقط بابت استفاده در تعطیلات در شهر رشت اجاره کرده ام و موعد اتمام قرارداد 25 تیر 1400 بود که به دلایل همه گیری کرونا و مشکلات دیگر تاکنون موفق به تخلیه نشدم و از موجر درخواست تمدید تا پایان آذر 1400 را کردم که متاسفانه ایشان از طریق موسسه داوری طرح شکایت کردند و از موسسه تماس گرفتند و خود را از طرف قوه قضاییه معرفی کردند و گفتند باید 25 مهر برای جلسه حاضر شوید. بنده هم پاسخ دادم که زمانیکه از طریق ثنا ابلاغیه صادر شود ، لایحه ارسال می کنم... و گفتند موجر درخواست ضرر و زیان داده و...به نوعی تهدید کرد...حالا بنده با توجه به اینکه تمام مبلغ اجاره را سر وقت پرداخت کردم و الان امکان تخلیه ندارم چه اقدامی باید انجام دهم آیا دچار مشکل می شوم ؟ چون قصد اذیت که ندارم فقط الان نمی تونم برم یک هفته دنبال خونه بگردم...امکان مهلت گرفتن از دادگاه هست؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اگر در قرارداد اجاره داوری تعیین شده است. درخواست مهلت را از داور ارجاع شده بخواهید در غیر اینصورت به مصوبه کرونا استناد نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در قرارداد شما شرط داوری شده است از موسسه داوری تقاضای مهلت کنید و اگر بعد از پایان مدت اجاره ظرف یک ماه طبق مصوبه کرونا ما به التفاوت جاره بهای امسال را هم پرداخت کرده اید به مصوبه کرونا استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه دولت می توانید قرارداد را تمدید کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با توافق ممکن است مهلت مقتضی داده شود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

توجه داشته باشید که موسسه داوری صرفا در صورتی می تواند رای الزام اور صادر نماید که در قرارداد اجاره بعنوان مرجع حل اختلاف تعیبن شده باشد در غیر اینصورت مرجع رسیدگی به دعوای تخلیه شورای حل اختلاف است .
در روند داوری جلسات بایستی از طریق اظهارنامه ابلاغ شود مگر اینکه در قرارداد شما روش خاصی قید شده باشد . تصویر قرارداد را برای بنده واتس اپ بفرمایید تا موضوع بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر باید سریعا تخلیه کنید اگر داور داشتید حکم داور مانند خکم دادکاه است دیگه ضررورتی برای کرونا نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تماس تلفنی موسسه که خود را معمولا نماینده قوه قضاییه و یا وکیل دادگستری معرفی می نمایند، اشتباه است در صورت صدور رای داوری میتوانید درخواست ابطال رای داور را ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ رای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، بلحاظ عدم ابلاغ اظهارنامه و یا ابلاغیه جهت شرکت در جلسه داوری همچنین عدم رعایت مصوبه ستاد کرونا مبنی بر تمدید خودکار عقد اجاره(در تابستان سال جاری) درخواست نمایید