مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام سهام عدالت

سلام وقت بخیر بنده شش ماه پیش وام سهام عدالت برداشتم وسهامم رو به عنوان توثیق قرار دادم، امروز بانک تماس گرفت گفت درصورت عدم پرداخت وکیل بانک پیگیری قضایی خواهد کرد و تمامی هزینه های حقوقی وکیل را نیز از بنده طلب خواهند کرد، بنده میخواهم که بانک سهام رو برداره ولی اینکار رو در نظر نمیگیره به نظر شما برای بنده مشکل ساز خواهد بود زمانی که اقساط را پرداخت نکنم و در ضمن توان مالی ندارم ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با بانک له توافق برسید تا کار له طرح دادخواست حقوقی از سوی بانک علیه شما ختم نشود و اگر مال دیگری دارید به بانک معرفی کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با بانک به توافق برسید والا برای شما هزینه بر خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وام را پرداخت نکنید بانک می‌تونه از طریق دادگاه اقدام کنه .

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. بانک سهام عدالت شما را توسط وکیل بفروش می رساند و طلب خود و کلیه هزینه من الجمله حق الوکاله وکیل را از آن برداشت می کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که مبلغ وام را تسویه ننمایید بانک می تواند از طریق دادگاه پیگیری نمایدسعی نماییدبابانک توافق نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هزینه های اضافه تری از جمله هزینه دادرسی و حق الوکاله محکوم خواهید شد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام متحمل هزینه های بیشتری چون خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی می شوید.