مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

باسلام. خانومم برای طلاق اقدام کرده امروز یهو متوجه شدم یکی از اشناهاشون بهم گفت خانومم داره برای مشاوره میره دادگاه که باور نکردم و خودم رفتم دادگاه و رفتم اتاق رایانه که گفتم همچین کسی برای طلاق اقدام کرده دید گفت اره به شعبه حل اختلاف ارجاع دادن قراره تا چندروز دیگه بهم ابلاغ بشه مگه خانوم میتونه برای طلاق اقدام کنه ؟؟ اخه تکلیف نفقه مشخص نشده و تا حالا جوابش نیومده مهریه هم محکوم شدم که ندادم چکار کنم ایا به راحتی میتونه طلاق بگیره اخه من نه معتاد نه مریض اصلن هیچ مشکلی ندارم که به واسطه اون بره ازم طلاق بگیره من باید چکار کنم اگه بهم ابلاغ کردن رفتم دادگاه ایا میتونم بگم من طلاق نمیدم مهریشو میدم طلاق نمیدم ؟؟؟خواهشن راهنمایی کنید ایا مثلا میشه مهریشو بخشیده باشه و بگه من چیزی نمیخوام فقط طلاق میخوام ؟؟؟؟؟خواهشن راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق یکطرفه از سوی زوجه منوط به اثبات تخلف زوج از یکی از بندهای 12 گانه درج شده در سند نکاحیه می باشد. در صورت بخشش تمام یا قسمتی از مهریه و زن مختار وجهت طلاق بایستی به توافق برسید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تماس بگیرید تمام شرایط را شرح دهید تا بررسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مسئله شما در حد پاسخ کوتاه نیست تماس بگیرید تا راهنمایی شوید