مشاوره حقوقی رایگان - تفتیش غیر قانونی

سلام وقت بخیر
من دور میدون در حال حرکت بودم که یه آقایی با سرعت به من نزدیک شدن و ترمز زدن از اونجایی بچه جلوی ماشینشون نشسته بود بچشون افتاد و به داشبورد ماشینشون برخورد کرد .که تا اونجایی من میدونم مقصر من نبودم و آقا اصلا حق نداشتن بچه زیر 5 سال جلوی ماشین بنشونن اونم بدون کمربند.
بعد به من حمله کردن و شاکی هم شدن که مقصر منم و گفتن الان ماشینتو میدم پارکینگ بعد به پلیس زنگ زدیم و پلیس در صحنه حاضر شدن و 115 هم اومد گفت بچه مشکلی نداره.
ولی این آقا از همکارای کلانتری بودن و ما خبر نداشتیم من و مادرم رو بردن کلانتری و بدون هیچ جرم و هیچ حرکت مشکوکی تفتیش بدنی قرار دادن ماشین رو هم کامل گشتن .
یکی از افسرا بهم گفت که اون آقایی که باهاش به حساب تصادف کردین (در حالی اصلا تصادفی نبوده) همکار ما هستن و گزارشتون رو دادن که مشکوکین و مارو تفتیش کردن. ولی رییس پاسگاه گفت که چند نفر زنگ زدن گفتن شما جنس مشکوکی توی لباستون قایم کردین. (درحالی که همچین چیزی نبود اون آقا از خودشون بود قصد اذیت کردن داشتن)
خلاصه مارو به هر بهانه ای چندساعت توی پاسگاه نگه داشتن و اذیت کردن و من به 197 زنگ‌زدم رییس پاسگاه گفت از قضایی دستور گرفتم.
حتی اتاقی که صورت جلسه نوشتن و از ما امضا گرفتن که آزادمون کنن لامپ نداشت که درست بخونم صورت جلسه چی نوشتن.
من معلم هستم و از خانواده ای شهید پرور و پدرم جانباز و پاسدار مملکت هست تو عمرم پاسگاه ندیدم وخیلی ترسیدم و مادرم مریض هست و اینقدر بهش بشار اومد که بعد از پاسگاه ببرمش دکتر
فقط میخام بدونم شکایت کنم ازشون دستم به جایی بند هست؟
برام پاپوشی چیزی درست نمیتونن بکنن بیشتر برام شر بشه؟
از کجا باید شروع کنم و به کجا مراجعه کنم؟
کاش جایی باشه ازمون حمایت کنن خیلی بهمون اهانت شد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شکایت نمایید و شما میتوانید بر علیه رئیس پاسگاه و افسر پرونده شکایت نمایید و ...