مشاوره حقوقی رایگان - سلام من شاکی پرونده هستم و متهم مشخص است با کلانتری تبانی کرده

سلام من شاکی پرونده هستم و متهم مشخص است با کلانتری تبانی کرده
چون هرکه را به عنوان شاهد معرفی میکردم به متهم اطلاع میدادند و شاکی می رفت دم در شاهد و به هرنحوی تلاش بر منحرف کردن آنها داشت و درهمان کلانتری بعداز مدتی متوجه آسیب در درگیری قبلی شدم و شکایتی دیگر را مطرح کردم که این بار بیش از پیش درپرونده اعمال نفوذ کردند و شاهدت شهود را به عنوان گزارش تحقیق مطرح کردند مشخص شد مامور تحقیق هم خریده شده
برای پیگیری و مطرح کردن این ماجرا باید چکنم؟ و آیا من قدرتی برای مقابله با آنهادارم یعنی بر علیه من در روزهای بعد حرکتی بکنند که به ضررم باشد راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. از طریق یک. وکیل دادگستری مورد اعتماد پیگیری. کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این حق را دارید که موضوع را از مجزای قانونی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شهود خود را در شعبه دادسرا معرفی کنید