مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالای قاچاق

سلام ماشین ما اتوبوس هست ماشین عمومی از بندر میاییم تهران ماشین را قم گرفتن بار زیادی نداشته ارزش خود آگاهی 60ملیون بوده رفتیم تعزیرات قاضی گفت باید 2ملیارد و 200ملیون سند بزاریم گفتیم برای چی ارزش بار ما 60ملیون 3برابر میشه 180ملیون باید سند بزاریم تازه گفت باید برای 2تاراننده وشاگرد 3تا 2ملیارد 200سند بزار یعنی 7ملیارد گفتیم نداریم باری نبوده صحاب بار اومدن دیگه راننده کمکی تبرعه و شاگرد را تبرعه کرد برای راننده 1ملیارد سند برای اتوبوس هم 2ملیارد سند بزارین تا ماشین بهتون بدم ما دیگه سند گذاشتیم ضهر گفتیم نامه آزادی ماشین بدین گفت باید جواب گمرک بیاد بعد نامه آزادی بدم واقعا میخوام بفهمم که هر کی قانون هر چی خودش گفت درسته کاری به کاغذ ارزش چیا ندارن من رفتم 50ملیون سند اجاره کردم که ماشین بهم بدن وقتی نبخواستن ماشین بدن خوب 3برابر ارزش بار 200ملیون سند میزاشتم نه 3ملیارد باید چکار کنم میشه جایی رفت اعتراض چیزی گذاشت یا نه قانون هر قاضی دست خودشه ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از مرجع مربوطه سوال شود باید با نظر قاضی خودرو آزاد شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمانی که جواب استعلام گمرک نیامده امکان رفع توقیف وجود ندارد بهتر است حضوراً پیگیری کنید و نامه را دستی دریافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با نظر مرجع قضایی خود را از توقیف رفع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چون ممکن است ماشین مصادره بشود باید جداگانه‌ بابت ماشین هم وثیقه بسپارید
اگر گمرک ، برگ سبز برای
کالا ، صادر ننماید ، خودرو مصادره خواهد شد