مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مزاحم تلفنی همسرم

سلام اگه همسرم مزاحم تلفنی خانم داشته باشه و باهم صحبت کنند و از طریق واتساپ هم حرف زده باشند آیا من می تونم پرینت از شماره همسرم بگیرم و از اون خانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر با هم رابطه داشته باشند شما ميتوانيد از هر دو شان شكايت كنيد ولي اگر مزاحمت بوده باشد بايد خود همسرتان شكايت كند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر دلیل و مدرک داشته باشید میتوانید
شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید
ولی اگر خانم ، مزاحم تلفنی باشند شما نمی توانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات شکایت شما رد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود صرف مزاحم تلفنی برای رابطه نامشروع خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای رابطه نانشروع می توانید شکایت کنید اما برای مزاحمت، همسرتان می بایست شکایت کنند.