مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات، پارکینگ ، حیاط

با سلام، آپارتمان ما 7 واحد دارد یک واحد مسکونی در پیلوت و شش واحد بالای آن، میخواهم بدانم کدام واحد پارکینگ دارند کدام ندارند چون
در سند هیچیک از مالکان پارکینگ اختصاصی نیامده است و هیچ جانمایی پارکینگ در سند هیچ مالکی نیامده است
اما درون صورتمجلس تفکیکی اداره ثبت در یک بند، کل پارکینگ و حیاط را به عنوان مشاعات قید کرده است و در ادامه برای هر 6 واحد بیان شده که حق استفاده از مشاعات (پارکینگ و حیاط) را دارند اما برای همکف چیزی نوشته نشده است .
با توجه با اینها همکف حق استفاده از مشاعات دارد یا خیر؟ در صورتی که ندارد با چه عنوانی می توان شکایت کرد تا جلوی استفاده همکف را گرفت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت بررسی واظهارنظر باید رویت گردددر صورت تمایل به ارسال مدارک از پنل ارسال استفاده نمایید