مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام پرونده ای دارم شکایت از قتل غیر عمد در حکم شبه عمد و کارشناسی هم شده که به تا حالا ٢ مرتبه وقت نظارت تعیین شده امروز هم وقت نظارت داشتم که این اومده
دستور قضایی مبنی بر اخطار به كارشناس جهت اجرای قرار كارشناسی و تجديد وقت نظارت و رويت پرونده به
محض وصول اخطاريه ابلاغ شده در تاریخ 19/07/1400 صادر گردید
19-در تاریخ 19/07/1400 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نتيجه ابلاغ تجدید و برای تاریخ 23/08/1400 تعیین
گردید.منظورش چیه و باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کارشناس نظر خود را اعلام نکرده و دادگاه به کارشناس اخطار داده که نظریه را اعلام کند