مشاوره حقوقی رایگان - کنتور برق

سلام، دوماه پیش یک خانه خریداری کردم و در دفتر اسناد رسمی سند زدیم و بعد مامور اداره برق آمد گفت از پشت کنتور برق انشعابی شما مصرف غيرمجاز گرفته شده که شامل جریمه میشود که من نیز بی اطلاع بودم. و مالک قبلی 7 سال خانه متعلق به وی بوده. سوال من این هست که آیا میتونم از مالک قبلی شکایت کنم. و چه چیزهایی لازمه بر اثبات حقانیت من؟ پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" شما بایستی پس از اطلاع از تخلف و استفاده غیر مجاز از انشعاب برق ، ضمن جمع آوری استشهاديه محلی ، در شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تقاضای تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری و محکومیت متخلف را به پرداخت خسارات وارده به خود تقاضا می نمودید و چنانچه در حال حاضر انشعاب غیر مجاز برق جمع آوری شده با جمع امضاء استشهاديه محلی به انضمام گزارش مأمورین اداره برق دعوی خود را به اثبات برسانید.

یک وکیل

با سلام با توجه به قانون مصوب 1396 این موضوع جرم است و مجرم به جرای نقدی معادل دو تا هشت میلیون تومان و خسارات و پرداخت وجه مصرفی محکوم می شود.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه اداره برق مالیکت جدید شما را قبول کند تبعتاً باید از فاعل و مباشر استفاده کننده غیر مجاز برق جریمه خود را مطالبه کند لیکن چنانچه اداره برق شما را مقصر قلمداد کند و جریمه متعلق را از شما مطالبه کند شما نیز میتوانید با توجه به تاریخ مبایعه نامه و سند خود و تاریخ مالکیت خود که بیانگر استفاده غیر مجاز فروشنده میباشد جرایم پرداخت شده را از فروشنده مطالبه کنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظر همکار محترمم جناب باقری هستم.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکارات در اینخصوص کامل میباشد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند