مشاوره حقوقی رایگان - نحوه حضور در دادگاه تجدیدنظر استان

دادگاه بدوی بنده را با دلیل اقرار تلویحی به استفاده غیرمجاز از برق محکوم کرد در صورتی که ملک و امتیاز کنتور و پروانه کسب به اسم پدرم میباشد مضافا در زمان وقوع جرم بنده در آن مکان نبودم یعنی نه آمربودم نه مباشر، دادگاه تجدیدنظر به من وقت رسیدگی داده است البته بعد از ارایه لایحه آیا به صرف لایحه و همان مدارک در دادگاه تجدیدنظر حاضر شوم یا اقدام به استخدام وکیل کنم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جلسه رسیدگی در دادگاه تجدید نظر فرصتی است برای طرفین برای دفاع از خود واحقاق حق .فلذا این جلسه بسیار مهم است فلذا شایسته است به آن لایحه بسنده نکنید.یاالله

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام، حضور وکیل میتواند بسیار بسیار به شما کمک نماید. در صورت نیاز با شماره ی 88328906 تماس حاصل فرمایید.