مشاوره حقوقی رایگان - خرید از مغازه

من در دو روز متوالی از یک فروشنده قیمت جنسی را پرسیدم و در هر دو روز یک قیمت مساوی داد ..من هم ازش خرید کردم اما بعد از یک ماه فهمیدم قیمت خیلی خیلی بالاتره..حالا من باید چیکار کنم..اگر جنس رو پس ندم یا اختلاف حساب رو ندم حکم شرعیش چیه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی مشکلی ندارد . از لحاظ شرعی از سایت مرجع تقلید خودتان سوال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بر مبنای قیمتی که به شما ارائه شده است خریداری کردید