مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی خرید خودرو رهنی

سلام بنده قصد خرید یک دستگاه پلاس سند در رهن رو دارم باید چه اقداماتی انجام بدم که خیالم راحت باشه که فروشنده بعد یک سال بابت انتقال اقدام کنه.؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

وکالتنامه بلاعزل و رضایت نامه شخصی که سند در رهن آن می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وکالتنامه بلاعزل تنظیم کنید و از شخصی که سند در رهن ان است رضایتنامه بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول چک کنید که طرف اجازه فروش داره و حتما مرقوم شود و بعد وکالت بلاعزل برای تنظیم سند باز هم توجه کنید که این نوع خرید همواره ریسک های خاصی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حتما مبایعه نامه تنظیم نمایید و تمام شروط را در قرارداد ذکر کنید
و وکالت نامه فروش و تعویض پلاک بدون قید مدت و وکالت انتقال سند در دفترخانه ، را از فروشنده بگیرید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت بلاعزل بگیرید و همچنین قراردادی بین خودتان بنویسید.
هر چند که احتمال دردسر در هر شرایطی وجود دارد