مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رهنی

با سلام من یک خودرو خریدم و فروشنده را الزام به سند کردم و اجرائیه هم صادر شده و نماینده دادگاه جهت امضاء هم مشخص شده الان که رفتم تعویض پلاک کنم متوجه شدم که از ایران خودرو شکایت و یک قسط معوقه داره و با توجه به این که من نامه از دادگاه جهت تعویض پلاک داشتم دادخواست اعتراض ثالث دادم ولی شورای حل اختلاف اینطور حکم داده که فروش خودرو در رهن ممنوع بوده و عوای من رد شده آیا ماده و تبصره ای هست جهت اعتراض به تجدید نظر، که به نفع من حکم صادر بشود لطفا راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذارم از شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید رضایت ایران خودرو را بگیرید یا قرارداد شام می‌بایست بررسی شود