مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خودرو رهنی

سلام من یک ماشین رهنی 6ماه جلوتر خریداری کردم وکالت محضری گرفتم و تو قولنامه ذکر شده که کل مبلغ به شماره کارت فلان واریز شده الهان خانمش مهریه را اجرا گذاشته و جلو پلاکا گرفتند با توجه به اینکه ماشین سند در رهن هست من چیکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف خودرو را به استناد مدارک و مستندات قانونی خود ارائه نمایید