مشاوره حقوقی رایگان - پارتی بازی و بی عدالتی و رای غیر منصفانه

با عرض سلام و خسته نباشید.
در این پرونده نه ما سه خوانده را احضار کردند نه کارشناسی برای کارشناسی ملک به ما مراجعه کرد و نه برگه کارشناسی را به ما ابلاغ کردند و این را نیز ذکر کنم که شاکی اشنایان زیادی که قبیل باجناق ایشان در حل اختلاف کار می کنند و... توانسته کاری را بکنند که ما فقط شاهد این باشیم که برای ما یکسره ابلاغ می امد نه ما را در انجا خواستند حضور داشته باشیم نه در کارشناسی مراجع شود اصلا ما سه خانواده را ادم حساب نکردند. که این دادنامه برای ما ارسال گردید.
مطالبه خسارت ( تقاضای مطالبه خسارت فعال مقوم با جلب نظر کارشناس به انضمام
خسارات دادرسی ) . با توجه به محتويات پرونده با توجه باينکه خواهان اعسار در جلسه
حاضر نشده و شهود خود را نيز به شورا معرفی نکرده است و عدم تمکن مالی خواهان با اين توصيف برای شورا
محرز نگرديده است . لذا مستندا به ماده -519-522-198 قانون آئين دادرسي مدني مصوب 1379 حكم به محكوميت
بالسويه خواندگان به پرداخت مبلغ بابت اصل خواسته که هر يک از خواندگان به طور جداگانه بابت هزينه دادرسي و پرداخت هزينه کارشناسی
در حق خواهانها صادر مي نمايد . اين راي نسبت به خوانده * غيابی و ظرف بيست روز از
تاريخ ابلاغ قابل واخواهي در شوراي حل اختلاف ... و نسبت به ديگر خواندگان حضوری و ظرف بيست روز قابل
تجديد نظر خواهي در دادگاه عمومی حقوقي شهرستان می باشد.
و بعد که ما به کارشناسی و تجدید نظر و خواستار سه کارشناس کردیم این دادنامه ارسال گردید.
با توجه به محتویات پرونده نظر به اینکه دلایل متقن وکافی ومدارک الزمی که موجبات نقض و از هم گسيختگی دادنامه مذکور را فراهم سازد از سوی تجدید نظر خواهان ارائه نشده و دادنامه موصوف مطابق موازین قانونی صادر شده است و از حيث رعایت اصول و قواعد و تشریفات دادرسی اشکالی که اساس آن را مخدوش سازد به نظر نمی رسد و مطالب موثری از سوی تجدید نظر خواهان در دادخواست تقدیمی ارائه نشده است لذا دادگاه تجدید نظر خواهی را از شمول ماده 348 قانون آیين دادرسی مدنی خارج و غير وارد تشخيص و به استناد ماده
358 قانون مذکور ضمن رد تجدید نظر خواهی دادنامه تجدید نظر خواسته را تایيد و ابرام می نماید. رای صادره شده حضوری و قطعی می باشد.
لطفا ما را راهنمایی کنید. ممنون از سایت دادراه و تمامی اساتید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل بررسی است.متنهای خیلی بلند قابل پاسخگویی کوتاه سوال و جوابهای حقوقی نیست تماس بگیرید قطعا خیلی بهتر است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما خیلی طولانیست و نمیتوان کوتاه جواب داد بهتر است مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود جهت ارائه راهکار مناسب و حقوقی توضیحات بیشتر بررسی اسناد و مدارک شما مشاوره تلفنی استفاده نمایید