مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اشتباهی تاریخ واقعه فوت

سلام . پرونده اصلاح تاریخ گواهی فوت به دلیل عدم حضور و توافق کل وراث و اختلافات بی نتیجه ماند زیرا تاریخ واقعه فوت با تاریخ تولد آخرین فرزند اختلاف بسیاری دارد. آیا راهی برای انحصار وراثت ملک موروثی که گواهی فوت صاحبش اشکال دارد وجود دارد. چون از ثبت احوال که سوال شده گفتند باید کل وراث باهم توافق داشته باشند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی گردد ولی معمولا با توافق وراث است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که تاریخ واقعه فوت اشتباه از ناحیه کارشناس و اپراتور سازمان بهشت زهرا صادر شده باشد می توانید درخواست اصلاح آن را به نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست اصلاح تاریخ واقعه فوت را مطرح نمایید