مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اصلاح تاریخ واقعه فوت

آیا در صورت طرح دعوای درخواست اصلاح تاریخ گواهی فوت به طرفیت کل وراث و اداره ثبت احوال شهرستان ، با وجود استشهادیه محلی و امضای شورا و امضای یک شاهد عینی که در لحظه فوت حضور داشته ، با حضور وراثی که باهم اختلاف دارند و اصلاح تاریخ فوت را قبول ندارند ، می توان تاریخ گواهی فوت را اصلاح نمود یا حتما باید وراث با هم توافق داشته باشند .
وآیا بعد از ثبت حکم صادر شده از طرف دادگاه ، ثبت احوال می تواند باز هم به حضور کل وراث ایراد بگیرد یا در صورت غیبت یکی از وراث در جلسه دادرسی ، ثبت احوال حکم را اجرا می کند . خیلی ممنون که وقت گذاشتین ...

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

طرح دادخواست با موضوع ذکر شد و صدور رای با ارائه ادله امکان پذیر است و عدم حضور ورثه خللی به اجرای آن وارد نمی‌کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال طرح چنین دعوایی امکانپذیر است اما نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.