مشاوره حقوقی رایگان - سروصدا و دویدن کودکان همسایه ی طبقه ی بالا

باسلام حدود هشت، نه ماه هست که واحدی دریک ساختمان 15 واحدی خریداری کردم و ساکن شدم. همسایه ی طبقه ی بالا دوفرزند بسیار شلوغ و پرسروصدا دارد که باعث سلب آسایش خانواده ی اینجانب شده هرچه بهشون دوستانه تذکر میدیم هم فایده ای نداشته ایشون هم خودشون مالک هستن. از طریق مدیر سابق هم چندین بار اقدام به تذکر شده ولی بی فایده بوده. الان دوماهی هست که اینجانب مدیر ساختمان هستم و از آنجایی که نمیخواهم تا اونجایی که بشود سواستفاده از سمت به حساب بیاد تا اونجایی که بشود از تذکر دادن به ایشان اجتناب بعمل آوردم ولی ایشان تغییر رفتاری از خود نشان ندادن. چکار میتونم برای رفع این مشکل انجام بدم. مالک قبلی واحد من هم بهمین علت منزلشو فروخته بوده.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اظهارنامه ارسال کنید جهت رعایت حقوق همسایه .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید جدا از مدیریت اظهارنامه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه رسمی مراتب اعتراض خود را به ایشان ابلاغ نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید ولی باید