مشاوره حقوقی رایگان - زمین و طرح هادی

با سلام و ارادت
بنده زمینی در یکی از روستا های شهر رشت خریداری کردم که از قدیم کاربری باغ داشته و چند سال پیش در داخل طرح هادی قرار گرفت ولی پس از درخواست به بنیاد اجازه ساخت به بنده نمیدهند. ایا طرح هادی به منزله مجوز دادن ساخت و ساز و ساماندهی روستاها نمیباشد
البته خلاصه عرض کردم خدمتتان .
اگر وکیلی که به این مشکلات اشراف دارند و در این زمینه فعالیت مینمایند معرفی بفرمایید ممنون میشم
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح هادی روستا است وقتی گفته میشود ملک در داخل بافت واقع است به این معنی است که ملک در داخل محدوده مجاز طرح هادی است و بصورت قانونی میتوان درخواست جواز ساخت یا پروانه ساختمانی نمود ویا تغییر کاربری را درخواست نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به بنیاد مسکن مراجعه کنید وعلت را بگرسید شاید زمین شما در طرح جاده سازی یا فصای سبز یاشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زمین شما طبق نقشه صورت مجلس تفکیکی روستا ، در طرح هادی باشد بنیاد مسکن مکلف است به شما اجازه ساخت بدهد
ولی ممکن است که طرح هادی ، تغییر کرده باشد
علت ندادن اجازه ساخت را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به بنیاد مسکن مربوطه مراجعه و اعتراض خود را اعلام نمایید.