مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در محل کار

سلام خسته نباشید. یساله با شوهرم ازدواج کردیم ولی شوهرم دست بزن داره و همش مشروب میخوره. درخواست مهریه و نفقه دادم. الان یماه در خانه پدرم هستم. شاغل هستم و کار میکنم امروز همسرم در محل کار من مزاحمت ایجاد کرده و ابروریزی کرده. ایا با وجود اینکه هنوز شوهرمه ولی درگیر کارای جدایی هستیم میتونم ازش شکایت کنم به جرم ابروریزی و مزاحمت؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام .بله طرح شمایت مزاحمت و توهین یا تهدیدحق شماست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما ازاو شکایت کنید تحت عنوان مزاحمت و آبروریزی در محل کار

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تحت مزاحمت و آبروریزی و ... می توان شکایت نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان توهین و فحاشی می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید و دلائل خود را ارائه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید.