مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

سلام وقت بخیر زن من دادخواست مهریه اش رو ثبت کرده و 600هزار تومن خرج دادگاه رو استشهادیه اعسار زده با دو تا شاهد که اره من بیکارم و از مادرم پول میگیرم. ولی مطمئنم یک کارخونه میره سرکار و با اونجا هماهنگ کرده میگن از برج 3 نمیاد سرکار ولی من مطمئنم مشغول ب کاره اونجا. من چطور ثابت کنم خانم اونجا کار میکنه و میخام از دست شاهدهاش به خاطر شهادت دروغ شکایت کنم ایا امکانش هست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فایده ای ندارد. ادای شهادت در پرونده اعسار از هزینه دادرسی دولت ارتباطی به شما ندارد