مشاوره حقوقی رایگان - فحش در واتساپ

سلام من به یکی از دوستان در گروه واتساپی تیکه انداختم و نه فحشی داشت نه چیزی و نه حتی توهینی ولی ایشون با فحش خواهر و مادر جواب بنده رو دارن و حتی اسکرین شاتشم دارم و پیام ارسالی و چندین بار توی اون پیام به خانواده من توهین های رکیک کرد خواستم بدونم میشه با این مدرک شکایتی کرد و خواستم بدونم جرمش چیه ؟ ممنون میشم باسخگو باشید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام بله حتما می شود ؛ اگر کسی به مادر یا خواهر دیگری نسبت زنا دهد، مرتکب دو جرم شده است یکی جرم قذف نسبت به مادر یا خواهر آن فرد که مجازات آن هشتاد ضربه شلاق است و دیگری جرم توهین نسبت به مخاطب که مجازات آن جزای نقدی درجه 6 است البته به دو نکته توجه فرمایید اول اینکه ممکن است تیکه انداختن شما به ایشان هم از نظر قاضی توهین محسوب شود که در اینصورت شما هم به جزای نقدی درجه 6 محکوم خواهید شد و دوم اینکه تشخیص جرم و شرایط و ارکان جرم در نهایت با قاضی رسیدگی کننده است . موفق و موید باشید . در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید در این خصوص شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان توهینشکایت کنید اگر توهینشامل نسبت دادن عمل زنا باشد که تا 80 ضربه شلاق هست و در غیر اینصورت جزای نقدی دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد عليه ايشان شكايت كيفري نماييد در صورتي كه عنوان فحش ها موارد خاصي باشد حتي مادر و خواهرتون هم ميتونن شكايت مطرح نمايند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید شکایت توهین را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.