مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در واتساپ

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم شماره ناشناس فحشای زشت،مزاحمت ایجاد کرده و عکس ناجور فرستاده به واتس من ایا کافیه شکایت کنم و راهنمایی بفرمایید چیکار باید انجام بدم..؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شکایت توهین فحاشی استفاده از الفاظ رکیک داده و از طریق سامانه ثنا ارسال و ثبت کنید . و اگر مشخصات ندارید از طریق فتا پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت مزاحمت و توهین و ارسال عکسهای مستهجن نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی توسط پلیس فتا می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ارسال عکس های مستهجن و مزاحمت و توهین شکایت کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله. طرف شکایت رو ناشناس معرفی کنید. شمارش رو استعلام میکنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اسکرین شات اقدام به شکایت از طریق فتا نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالا سیم کارت به نامشان نیست .توصیه میکنم بلاک کنید .اما در صورت تمایل به طرح شکایت ضمن تماس با پلیس فتا از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ایجاد مزاحمت و توهین مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اسکرین شات گرفته و با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی شکایت مزاحمت تلفنی کنید