مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو توسط خریدار

چند سال پیش خودرو پژو پارس به دوستی آشنا فروخته ام ولی برای انتقال سند مراجعه نمیکنه و من نگران تخلفی توسط او با پلاک من هستم چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست فک و تعویض پلاک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید یا در راهنمایی و رانندگی
درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید. یا دادخواست الزام به فک پلاک را در دادگاه مطرح نمایید

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

سلام بدوا یک اظهار نامه ارسال کنید اگر ماثر در مقام نبود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را تقدیم نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

درخواست توقیف پلاک کنید و یک اظهار نامه برای دعوت به تنظیم سند برایش ارسال کنید