مشاوره حقوقی رایگان - امتناع خریدار برای ثبت سند

باسلام
من یکدستگاه خودروی پژو فروخته ام قرار بر این شد که ظرف مدت 1ماه برای ثبت سند و فک پلاک بیاید ولی الان 6سال هست که با خودروی که بنام من هست داره تردد میکنه 10روز پیش بهم زنگ زد گفتم باید هزینه این 6سال رو بهم بدی آیا خریدار باید هزینه این دیرکردشو باید بمن بده .... منتظر جوابتونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فقط میتوانید الباقی ثمن معامله را به نرخ روز و هزینه های دادرسی و حق الوکاله را از او بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست توقيف فيزيكي و فك پلاك نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قرارداد مذکور باید رویت و بررسی شود و حقوق دوطرف را بررسی کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر جهت جلوگیری از بروز مشکلات بعدی فک پلاک را انجام دهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. اسباب و منشأ هزینه باید مشخص بشود که موجود نیست ،قابل مطالبه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می بایست درخواست توقیف خودرو فک پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان باید این موضوع را ثابت نماید که برای ثبت سند حاضر شده ولی شما همکاری نکرده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید دادخواست فک پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر
دادخواست الزام به فک پلاک دهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام.نسبت به فک پلاک اقدام کنید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر مبلغ قرارداد رو کامل پرداخت نکرده باشه و شما طلبکار مابقی ثمن‌ خودرو باشید و در قرارداد برای پرداخت مابقی قیمت مهلت گذاشته اید و خریدار اون مابقی رو پرداخت نکرده باشه نسبت به اون مابقی باید اصل پول و دیرکرد بپردازه ولی اگر همه قیمت خودرو رو پرداخت کرده لاشه و شما طلبکار نباشید نمی تونید مطالبه دیر کرد کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست الزام به فک پلاک طرح نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

منظور شما از هزینه دیرکرد چیه؟ اگر پول معامله رو کلا پرداخته اند شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک مطرح کنید