مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حق بیمه ماده 148 از کارفرما

با سلام
من از سال 83 تا 89 برای یک نفر کارهای اداری و بانکی و حسابهاشون را انجام دادم ولی اون موقع برای من بیمه پرداخت نکردن
ایشون از اقوام دور مادری هستند باهاشون صحبت کردم و قبول کردند که در اداره کار تایید کنند مدت زمان کارم را و همچنین من کپی دست نوشته هایی که بین من و کارفرما به عنوان قرارداد بود دارم
سوالم اینه
1- که در اداره کار چه سوالاتی پرسیده میشه ؟
2- آیا تایید کارفرما و ارایه کپی قراردادها کافیه ؟
3 - همون جلسه اول اگر مستندات کافی باشه درست میشه یا چند جلسه برگزار میکنند ( چون کارفرما شهر دیگری هست )؟
4- آیا من رضایت نامه کتبی ازشون بگیرم خوبه برای جلسه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات رابطه کاری می توانید حقوق خود را دریافت نماییو

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در اداره کار باید احراز بشود که شما واقعا در نزد ایشان کار میکردید یا خیر
و از طریق پرداخت حقوق ماهانه ، این 6 سال به حساب شما ، معلوم خواهد شد که واقعا مشغول به کار بوده اید یا خیر
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت شود که شما انجا کار میکردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

1_ مثلا قرارداد شما کتبی بوده یا شفاهی _ روزمزد بودی یا ساعتی یا ....چند ساعت در روز کار می کردی و ....
2_کپی کافی نیست
3_همون جلسه درست میشه
4_ کارفرما حضورا تشریف بیارن یا اقرارنامه محضری از ایشان بگیرید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بااثبات رابطه کاری میتوانید حقوق خود را دریافت نمایید