مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در کاغذ دستنویس

سلام خسته نباشین
من سال 95 ازدواج کردم
و مهریه ام باغ و 3 دنگ خانه در روستا و آب هست
این مهریه رو کاغذ دستنویس نوشته شده و همسرم و خانوادش و خانواده خودم و چند تا شاهد امضا کردن
قرار بوده همون زمان مهر شورا و دهیاری بزنن
که نزدن.
الان من برای مهریه بخام اقدام کنم
از طریق همین کاغذ میتونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.بله.
ولی قطعاً نیاز به وکیل دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد می تونه پاسخ های متفاوتی داشته باشد . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه فقط آن چیزی است که در سند ازدواج و هنگام عقد قید می‌شود. توافقات بعدی را می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. ( اگر آن املاک سن دارند) و همچنین دادخواست تحویل ملک را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الان فقط میتوانید بر اساس ان کاغذ الزام به انجام تعهد یا الزام به تنظیم سند را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
این قرارداد دستنویس ، اگر در عقدنامه ذکر نشده باشد مهریه محسوب نمیشود ولی
ولی شما میتوانید در دادگاه دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید. و ..

یک وکیل

سلام بله میتونید اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام این قرارداد دست نویس اگر در عقد نامه ذکر نشده باشد مهریه محسوب نمی گردد ولی می‌توانید به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید درصورت نیاز به توضیحات کامل تر می توانید از طریق دادراه بابنده تماس بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

چرادرسندازدواجتان مکتوب نشده

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله باید دادگاه آن را بررسی و تحقیق نهایتا تایید کند