مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از رای شورا و ختم شکایت دوباره می شود به دادگاه شکایت نمود

باسلام چندماه پیش خانمی را صیغه نمودم بعد از بنده شاکی شد و من در شورا صد و پنج میلیون چک دادم به ایشان به دلیل تهدیدها و فحاشی ها و آبروربزی ها و پرونده سازی ها یی که توسط خانواده این خانم برام ایجاد نمودن و تبانی شورا بنده مجبور شدم تن به چنین چیزی بدهم صیغه نامه راحالا گرفتم می بینم که چهارسکه راتبدیل به چهارده سکه نموده و صیغه راتبدیل به دایم نموده یکی ازچکها راپاس نمودم ودوتای دیگر برگشت زده البته ناگفته نماند بعدارای دادگاه اومدکه بنده به دلیل حاضرنشدن خانم در دادگاه جهت اثبات زوجیت دایم تبرئه شدم آیا اکنون می توانم علیه این خانم در دادگاه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پرونده سازی تهدید فحاشی آبروریزی