مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام. بنده پرونده ای داشتم برای خرداد پارسال که در حضور دادیار خواستار شاهدین شاکی شدم بعد از یک سال عدم حضور شاهد من تقاضای واخواهی پرونده را کردم چون با فیش ازاد بودم.بعد حضور دوباره بنده و شاکی در حضور قاضی دوباره دفاعیه خود را مطرح کردم که شاهدین حضور پیدا کنند که قاضی ام به منشی دستور داد که حضور شاهدین رو در پرونده نوشت .ولی یک هفته بعد برای من حکم نهایی ابلاغ شده که محکوم به پرداخت دیه شدم و بخاطر کمتر بودن عشر دیه کامل غیر قابل تجدید نظر خواهی میباشد . دارم دیونه میشم 4درصد دیه برام امده چه ربطی به مقدار داره وقتی شاکی شاهدی نداره و مستندی نداره من باید گناهکار شناخته بشم به سرم زده به دیوان شکایت ارسال کنم ممطئن هستم قاضی اشتباه کرده از روی مدارک این حکم و نبریده ولی نه اعتراض میتونم بزنم نه کاره دیگه ای .میدونم شاهدی وجود نداره و تقاضای مطالعه پرونده را کردم که ببینم این شاهدین کی هستند که اصلا تو دادگاه حضور پیدا نکردن و قاضی رای صادر کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حکم صادره طبق ماده 427 ق ا د ک قطعی است و متاسفانه شما
نمی توانید اعتراض نمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،فقط از طریق اعمال ماده 477قانون آیین دادرسی کیفری قابل اقدام می باشد،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم قطعی شده است و صرفا تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید