مشاوره حقوقی رایگان - لوله گذاری جوی آب

با سلام. باغی دارم که از آن جوی آب رد می‌شود که حدود 10 نفر حق بردن آب از آن جوی را دارن. آیا کسانیکه حق بردن آب از آن جوی را دارن میتوانن بدون رضایت بنده جوی آب را لوله گذاری کنن؟ در صورتیکه جوی آب را لوله گذاری کنن درختان کنار جوی خشک میشون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر هرگونه دخل و تصرف در حقوق ارتفاقی و انتفاعی بایستی با اجازه کلیه مالکین و متصرفین باشد در غیر این صورت می توانید نسبت به طرح شکایت مناسب اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر. مطلقا
شما باید بلافاصله دادخواست تامین دلیل
بدهید. تا توسط کارشناس رسمی ، جا نمایی جوی آب مشخص بشود و
و سپس باید دادخواست ممانعت از حق ارتفاق را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانند حق آبه خود را از لوله رد کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تامین دلیل نمایید سپس نسبت به ممانعت از حق شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چنین حقی ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر انها چنین حقی راندارند اجازه ندهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. آنها فقط حق بردن آب دارند. حق لوله گذاری در زمین دیگری را ندارند