مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال توسط پدر و تعیین وصی

پدرم در زمان حیات خود اموالش را بین فرزندان تقسیم و تحویل نموده است و متن آن بشرح ذیل است در چند آیتم (مثلا فلان زمین را با موقعیت جغرافیایی داده ام به فرزندم فلانی و شهود تایید کرده که در تصرف فرزند است )
لازم به ذکر است که داخل این برگه وصی پدرم و ثلث پدرو مادر مشخص شده بعد از فوت پدر میشود این را باطل کرد
امضاء شورای روستا و شورای بخش را نیز دارد
باتشکر لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر وقتی تقسیم در زمان حیات صورت گرفته
و هر یک از وراث آن را تصرف نموده اند نسبت به تقسیم رضایت خود را اعلام داشتند