مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام برادر من سال 97سرقت مسلحانه کرده و 10سال حبس و 800میلیون رد مال حکم دادن. الان زندان هست. آیا قانون پابند الکترونیکی بهش تعلق میگیره؟ و‌ اینکه اگر بهش تعلق بگیره واسه مدت زندانی و‌ رد مال وثیقه باید بذاریم؟ چه‌ مقدار؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

با توجه به قانون کاهش مجازات جدید در صورتیکه یک چهارم از حبس را گذرانده باشد میتواند تقاضای نظارت الکترونیکی رو درخواست کنه که البته شورای زندان باید موافقت کنه .