مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

5 سال پیش 2 از کامیونی معامله کردم با شخصی کامیون مشکلاتی از قبیل پلاک قفل و سوختن کارت سوخت و تعهد بیش از مقدار گفته شده جهت کار برای شرکت گاز به فروشنده اعلام فسخ کردم ولی حرکتی نشان نداد و گفت درستش میکنم ولی نتونست و اعلام کرد ک ماشینو به شهر من بیاورید تا مشکل حل کنم اما به دلایل مشکلات کامیون نمیتونست تردد کند الان رفته خیانت در امانت شکایت کرده میتونه حکم جلب منو بگیره

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،ادعای طرف مقابل، وصف کیفری ندارد و و در صورت حضور شما،در،دادسرا،در دادسرا منع تعقیب صادر خواهد شد،صدور جلب شما بعلت بی اعتنایی به ابلاغیه حضوردر نزد مقام قضایی صادر شده است،بهتره که در شعبه مربوطه حاضر و با ارائه مدارک از خود دفاع کنید یا وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز موضوع شما مستلزم اظهار نظر و توضیحات بیشتر است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای طرف مقابل، وصف کیفری ندارد و و در صورت حضور شما،در،دادسرا،در دادسرا منع تعقیب صادر خواهد شد،صدور جلب شما بعلت بی اعتنایی به ابلاغیه حضوردر نزد مقام قضایی صادر شده است،بهتره که در شعبه مربوطه حاضر و با ارائه مدارک از خود دفاع کنید.