مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازي خودرو سواري توقيف شده از بابت مهريه

با سلام و تشكر فراوان از وكلاي محترم دادراه كه سوالات قبلي بنده را با دقت جواب داده و بنده را بخوبي راهنمايي فرمودند
همسر بنده مهريه خود را به اجرا گذاشته و خودرو سواري بنده به ارزش حدودا ٣٥٠ ميليون تومان را بازداشت كرده و قصد انجام مزايده را دارد (البته ارزيابي قيمت خودرو فعلا انجام نشده)، اينجانب كارمند مي باشم، اگر بنا به درخواست من روساي اداره نامه اي به هيئت نظارت اجراي ثبت ارسال نمايند مبني بر اينكه خودرو توقيف شده از ملزومات كاري بنده بوده و بدون آن امكان اشتغال اينجانب در اداره ممكن نخواهد بود، آيا امكان رفع توقيف از خودرو و احتساب آن به عنوان مستثنائات دين امكانپذير است، اگر مورد ديگري را بايد در نامه بنويسند تا مورد قبول واقع شود خواهشمندم بنده را راهنمايي فرماييد.
آيا هيئت نظارت موضوع را به نهاد ها يا مراجع ديگري جهت تصميم گيري ارجاع مي نمايد؟
در صورتيكه درخواست احتساب از مستثنائات دين مورد قبول واقع نشده و پس انجام مزايده حدود ٣٠ سكه از كل مهريه همسرم كه به اجرا گذاشته شده ( كل مهريه٦٠٠ سكه مي باشد) توسط اجراي ثبت وصول و ٥٧٠ سكه از آن باقي بماند، نيم عشر دولتي كه از اينجانب اخذ خواهد شد يك بيستم ٣٠ سكه خواهد بود يا يك بيستم ٦٠٠ سكه؟
آيا در پرداخت نيم عشر امكان اعسار هست و اگر اعسار قبول شود تقسيط مي كنند يا اصلا وجهي دريافت نمي كنند؟
از اينكه بنده را راهنمايي مي فرماييد نهايت قدرداني و تشكر را دارم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خودرو جز مستثنیات دین به شمار نمیرود مگر وسیله کار شما باشد نامه مربوطه که اداره برای شما تنظیم میکنند بستگی به سمت شما در اداره دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول خیر است چون اکثر آقایان این حیله را انجام می دهند منتها باز هم بستگی به نظر هیئت دارد .
نین عشر اجرایی بر اساس مقدار وصول طلب است یعتی 30 سکه که از فروش خودرو برداشته می شود و نیازی به اعسار و اقساط نیست