مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم اجرایی تمکین

سلام
اینجانب در تاریخ 97.12.18 تقاضای صدور حکم اجرایی تمکین را داده ام و بعد از پیگیری به اینجانب گفتند که در تاریخ 98.1.7 به همسر بنده ابلاغ نموده اند ولی به اینجانب ابلاغیه ارسال نشده است. لطفا منو راهنمایی کنید که برای گرفتن حکم اجرایی باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورتی که رای در حساب کاربری شما قرار نگرفته باشد به دفتر شعبه مراجعه کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برگ اجراییه به محکوم علیه ابلاغ میشود
شمامحکوم له هستید واجراییه به شما ابلاغ نمیشود
بعداز ابلاغ برگ اجراییه محکوم علیه ده رو مهلت دارد که به خانه شوهر برود و تمکین کند
شما به شعبه دادگاه سربزنید که برگ اجراییه راصادروابلاغ کرده اند یاخیر اگر صادرکرده باشند درسایت عدلیران نیز قابل مشاهده است