مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تمکین

سلام و عرض ادب خدمت عواملین سایت وکلا
من درخواست اجرائیه تمکین به دادگاه محترم دادم و بهم گفتن 25 روز دیگه برم شعبه خانواده و داخل سایت ثبت ثنا که مراجعه کردم همون روز نوشته بود
1_رای قطعی صادر شد به سود من
2_اجراییه صادر شد
3_اجرائیه ابلاغ شد
حال سوال من این که باید مرحله بعد که رفتم باید برم اجرای احکام و دستی نامه اجرائیه ببرم منزل زوجه یا از طریق سایت براش اعلام شده همون روز یا در اینده اعلام یا ابلاغ میشه
ممنونم از راهنمایی های خوبتون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر خانم ثبت ثنا دارند اجراییه ابلاغ الکترونیکی می شود بعدا شما برای صورتجلسه می توانید نامه دستی به کلانتری محل ببرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم