مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس های شخصی و تجاوز

خواستگارم که به مدت دو سال باهم دوست بودیم عکس های خیلی شخصی من رو برای فالوور و آشناهام فرستاده و گفته که ایشون باکره بودن و من پرده ایشون رو زدم و حالا ولشون کردم که حرفاشون راست بوده آنها هم اومدن و حاضرن شهادت بدن
میتونم برای ادعای حیثیت و پخش عکس از ایشون شکایت کنم؟
ایشون به من تجاوز کردن یک سال و نیم پیش که در خانه ی خودشون بوده و بهم الکل و قرص دادن و من غش کردم چجوری میتونم ثابت کنم
و اینم بگم من تازه فهمیدم ایشون متاهل هست و داره طلاق میگیره و من دوساله که نمیدونستم
آیا ممکنه پای خودم هم گیر بشه برای شکایت تجاوز؟ شاهد ندارم ولی خیلی از اطرافیان خودش هم این قضیه رو میدونن
حکم پخش تصاویر و ادعای حیثیت چی هست
و تجاوز چی هست
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حبس و جزای نقدی. برای تجاوز ادعای شما به سختی قابل اثبات می باشد نگر بسته به سن و سایر مدارک