مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت

سلام و عرض ادب وقتتون بخیر
خانمی با آقایی در رابطه بوده و آقا با تصور به ازدواج وارد رابطه شده. پس از مدتی طولانی خانم متوجه رفتار های عجیبی از آقا شده و تصمیم گرفته پس از چندین مرحله تذکر اقدام به ترک اقا کند. عملا نه عقدی و نه صیغه و هیچ موردی نبوده بین این دو و این دونفر، دوست پسر و دوست دختر بودن...
حالا که خانم از رابطه خارج شدند. مورد اذیت و آزار و فشارهایی از سمت آقا شدند. برای مثال به ایشان گفته اند ابروت رو میبرم، یا گفتن به خانوادت میگم، یا گفتن تصاویرت رو منتشر میکنم، حتی چندین مرحله با ایشان حضورا صحبت و تهدید به قتل ایشان کردند. پس از این همه فشار. ایشان در حال افشای پیام ها و صفحه چت و تصاویر ایشان کرده. و در حال حاضر آقا در حال هتک حرمت خانم هستند با سند و مدارک موجود. لطفا بگید خانم چکار کنند؟ اگر شکایت کنند چه اتفاقی رخ میدهد؟ اگر پس از شکایت بازهم هتک حرمت شد چه میشود؟
ممنون میشوم سریع پاسخ بدید. باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکیل بگیرد بهتره اگر نه شکایت کیفری توهین و تهدید به قتل و تهدید به آبروریزی و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما شکایت نمایید
و اعلام نمایید که نامزد بوده اید و