مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن از خانه

با سلام و خسته نباشید
همسر من در مقابل خرجی(نفقه) که هر ماه به من میداد این ماه گفت در صورتی بهت میدم که کارهایی که ازت می‌خوام انجام بدی
و من به دلیل نداشتن پول و زیر بار نرفتن حرف زور،با اطلاع دادن به خودش،از روی کارت عابر همسرم پول برداشتم و همسرم قفل در خانه عوض کرد و من را از خانه بیرون کرده است،لطفا راهنمایی کنید و بگویید تکلیف من چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید مطالبه نفقه و یا شکایت ترک انفاق نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید مطالبه نفقه و ترک انفال رو مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا توصیه می شود با هماهنگی پلیس 110 گزارش عوض کردن قفل در را تعیین نمایید سپس شکایت کیفری ترک انفاق را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.