مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن توسط همسر

من با شوهرم سر مسائل مالی باهم دعوا مون شده. و شوهرم جلوی خانواده خود و من، من رو از خونه بیرون کرده و حتی کلید خونه رو از من گرفته. حتی من رو تهدید کرده اگه بیای خونه پاتو می‌شکنم.وتورو طلاق میدم.
حتی نگذاشت برای خودم لباس بیاورم.من رو از خونه انداخت بیرون.
ببخشید حتی خونه ای که قرارداد بسته بود رو شوهرم لغو کرده و تا پایان این ماه مهلت داریم بعد از آن دیگه هیچ سر پناهی وجود نداره.الان من به عنوان یک زن چیکار کنم؟ لطفاً به من کمک کنید که چی کار کنم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخوایت مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل ثبت نمایید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تقاضای نفقه کنین و برین درب منزل به پلیس تماس بگیرین تا بیاد این اظهارات رو صورتجلسه کنه تا در دادگاه نفقه پیروز بشین

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

دادخواست الزام به تهیه مسکن رو مطرح کنید و میتوانید علاوه بر این دادخواست نفقه و سایر حقوقی که قانون تعیین کرده رو مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لازم و ضروری بود در زمانی که شما را از منزل اخراج نمود به پلیس 110 تماس حاصل تا گزارش اخراج از منزل را ثبت و ضبط نماید در هر صورت اگر همسر شما به عنوان تمکین دادخواست ارائه داد می توانید با شهادت شهود همچون خانواده خود تمکین ویرا متزلزل نمایید و توصیه می شود دادخواست نفقه و مطالبه آن را علیه همسرتان درخواست نمایید