مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن از خانه

با سلام وقت بخیر . مادر من شهریور ماه ازدواج کرده و بر اساس دخالت خانواده شوهر اعم (از خواهر شوهر و پدر شوهر ) مادر منو بیرون انداختند فقط 20 روز در خانه شوهر زندگی کرد . ولی الان خانواده شوهر درخواست طلاق داده اند و ما هم درخواست نفقه . مادر بنده باز هم تلاش کرد که به خونش برگرده ولی اونها نذاشتند حتی پلیس هم آمد و صورت جلسه کرد . ولی انها از مادر من شکایت کردند که به خونه ی انها رفته و داد و بیداد کرده در صورتی که مادرم به خونه ی خودش رفته و مشکلی در زندگیش نداشت نمیخواهد طلاق بگیرد. آیا مادر من زندانی میشود؟ ما باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در پرونده کیفری دفاعیات خود را مطرح نمایند

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
مادر شما جرمی مرتکب نشده که زندانی شود، ولی شوهرش می توتند اورا طلاق دهدالبته با پرداخت حقوق قانونی مادر شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر نگران نباشید ایشان نتیجه نخواهند گرفت

زوجه میتواند درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر زندانی نمیشود ولی زوج میتواند اورا به شرط پرداخت حقوق مالی از قبیل مهریه و نفقه طلاق دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر زندانی چرااا
نفقه مهریه و... به مادر شما تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست نفقه ودادخواست مهریه بدهد و اگر شوهرش یا خانواده او کتکش زدند شکایت کیفری و حتی شکایت بابت تهمت و توهین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هیچ وجه
مادر شما علاوه بر نفقه باید برای مهریه اش هم اقدام کند
چنین خانواده و شوهری ارزش زندگی ندارد