مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه واخواهی مطالبه سفته

سلام چون با همسرم اختلاف داشتیم بیست ملیون سفته امضا شده از کمدم برداشتن و دست وکیل دادن..من دفتر قضایی فرم واخواهی ارسال کردم و یه تاریخ جلسه واخواهی برام تعیین شد ولی بخاطر مشغله زیاد فراموش کردم تو جلسه واخواهی شرکت کنم. حالا هیچ راه حلی برای واخواهی مجدد ندارم؟؟اسوال دومم اینه که اگر محکوم بشم از کی باید اعسار ببندم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر واخواهی دوباره امکان ندارد ولی اگر مهلت تجدیدنظر ، تمام نشده باشد شما میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید
و شما باید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه
دادخواست اعسار را مطرح نمایید و